KFC De Kempen - K.V.Westmalle 2 - 8

Er stond een strakke wind en slagregen dwars over het voetbalveld, en dus moesten de elftallen in barre weersomstandigheden op een zwaar veld aan de slag. In de eerste helft wist De Kempen nog twee keer een aansluitingstreffer te scoren, maar ondanks dat ging men toch met een 2-5 ruststand richting kleedkamer.
De openingsgoal van de bezoekers kwam er nadat aan de tweede paal een lage assist voor doel door Janssens werd binnen geschoten. Thuisgoalie Rinke Van Der Paelt had al enkele goede reddingen gedaan, maar kende pech dat een afgeweken bal met veel effect toch binnen ging. In de 20' bracht Jessy Van Aert met een lange bal de lokale voorlinie in stelling. Elise Poleszczuk kwam in balbezit, schudde enkele belagers van zich af en bracht zichzelf in schietpositie. Met een koelbloedig schot op doel scoorde zij de 1-2. Vijf minuten later was Rinke Van Der Paelt kansloos bij een schot waarbij de bal net onder de lat pardoes binnen viel. Nauwelijks drie minuten later dacht Charlotte Lauwers "dat kan ik ook", en met een verre trap deed zij de netten trillen en bracht ze De Kempen op 2-3. Bij lokaal balverlies voor doel, kon Dockx van Westmalle met de bal aan de voet zowat het ganse veld oversteken en vervolgens nog de 2-4 scoren. Net voor rust viel er nog de 2-5.
De tweede helft moest De Kempen het overwicht van Westmalle ondergaan. De thuisploeg slaagde er niet meer in om nog in de buurt van de bezoekende keeper te komen. Westmalle scoorde evenwel evenwel nog drie doelpunten, en zo kwam alsnog een hoge 2-8 uitslag als eindstand op het scorebord.

KFC De Kempen: Van Der Paelt, Lauwers, Van Eyndhoven, Puts, Martens, Proost, Borrenberghs, Van Aert, Smeyers, Poleszczuk, Vissers

Doelpunten: Janssens 0-1, Own-goal  Martens 0-2, Poleszczuk 1-2, Mertens 1-3, Lauwers 2-3, Dockx 2-4, Vissers 2-5, Mertens 2-6 en 2-7, Vissers 2-8
Scheidsrechter: Aleksander Dzech